9 sfaturi pentru dezvoltarea ta

9 sfaturi pentru dezvoltarea ta

Fă o cafea bună și citește aceste sfaturi esențiale pentru o viață bună.

1. Azi bate mâinele. Ce faci > ce crezi că vei face. Dacă poți face un lucru și îți dorești asta, e cel mai indicat să începi acum. Următorul punct are legătură cu asta.

2. Nu aștepta condiții perfecte. Pierzi timp prețios. Ele nici nu vor veni vreodată. Începe așa cum poți. Te vei adapta și întări pe drum. Următorul punct are legătură cu asta.

3. Dă-ți timp. Vei avea nevoie de ani de zile să ajungi într-o stare care să-ți permită să culegi niște roade bune (și eventual multe). Următorul punct are legătură cu asta.

4. Învață mereu. Cu pasiune, deschidere, curiozitate. Învață din greșelile altora, din ale tale, din cărți. Învață cât de mult poți în fiecare zi. Următorul punct are legătură cu asta.

5. Ai mereu curajul să o iei de la capăt. Dacă ceva nu merge și nu poate fi rezolvat, abandonează și ia-o de la capăt. Vei avea o cu totul altă experiență și-ți va fi mult mai ușor. Următorul punct are legătură cu asta.

6. Dacă dai greș, nu te teme de reacțiile celorlalți. Ele nu contează. Contează doar atitudinea ta. Ai puterea să te reinventezi, să te redescoperi, să reușești. Următorul punct are legătură cu asta.

7. Cel care contează cel mai mult ești chiar tu. Nu te compara inutil cu alții. Trage tare pentru aptitudinile și visurile tale. Următorul punct are legătură cu asta.

8. Dar să nu crezi că nu există oameni faini care te pot ajuta și care să-ți facă totul mult mai ușor. Apelează cu deschidere la ei. Următorul punct are legătură cu asta.

9. Lucrurile se așază. Cu muncă, ambiție, perseverență, curaj, oameni buni aproape. Vei atinge cândva o stare care te va mulțumi profund. Iar dacă nu o atingi, dacă dai greș, ia-o de la capăt!

V.

Hai în comunitatea Motivasion! Peste 50.000 de membri înscriși deja.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

ON!

Citește mai mult