Ingrediente pentru transformare

Ingrediente pentru transformare

Orice transformare a ta are nevoie de un ingredient principal și câteva secundare.
Acum hai să dezvoltăm un pic.

Ai nevoie pur și simplu să… începi. Te vei adapta pe parcurs, te vei simți tot mai bine. Vrei să îți transformi corpul? Mergi la sală, trage de tine, dezvoltă o rutină, un proces. Rezultatele vor veni. Vrei să slăbești? Începe să controlezi ce și mai ales CÂT mănânci. Vrei să faci o afacere? Vezi ce domeniu te avantajează, lucrează un pic în paralel cu jobul, apoi desprinde-te.

Ca să începi, trebuie să te opui tentației de a gândi prea mult înainte de acțiune. Asta te va ține pe loc. Nu vei fi niciodată pregătit deplin, nu vei avea niciodată condiții perfecte. Începe, chit că mai greșești, chit că ai frici. Te vei șlefui pe drum. Nu ai nevoie nici de motivație, ci de niște rutine și obiceiuri, de sisteme la care să aderi și de care să te ții cu sfințenie.

Ingredientul principal stă în… mintea ta. Ea va face diferența. Poți continua viața actuală. Te poți lamenta întruna. Te poți plânge de ce nu ești și ce nu ai. Sau poți decide să o iei pe drumul transformării tale, unde cam totul este posibil dacă îți pui mintea la treabă.

Ingredientele secundare stau în ce citești, ce faci pentru sănătatea ta, ce oameni ții aproape, cum te lași afectat de păreri și critici, cum te ții concentrat pe obiectivele tale. Și toate au legătură, da, tot cu mintea.

Gândește. Acționează. Perseverează.
Lucrurile vin. Și se așază.

V.

Hai în comunitatea Motivasion! Peste 50.000 de membri înscriși deja.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

ON!

Citește mai mult