ON
ON

ON

Înainte să discutăm despre conceptul ON, îți spun că am dat drumul înscrierii în comunitate – găsești modulul ceva mai jos – sunt deja peste 22.000 de membri și mă bucur nespus. Vom face lucruri minunate împreună!

Conceptul ON e destul de simplu. În viață avem nevoie de lucruri relativ simple care să ne motiveze. Ne culcăm pe o ureche, ne abatem de la sens, abandonăm împlinirea visurilor, credem că avem timp mai târziu pentru absolut orice (nu avem). ON înseamnă o imagine sugestivă – proiectează-ți în minte un comutator de tip ON/OFF. Convențional, ON e asociat cu verde, iar OFF cu roșu. Când nu ai chef să faci ceva, dar acel lucru ți-ar lua foarte puțin și te-ar și stimula suplimentar (hormonal, psihic), pune în minte butonul ON cu verde și dă-i bice.

Nu ai timp de pierdut. Învață câte ceva nou în fiecare zi. Ai curaj să ieși din cercul tău de confort. Fă lucruri relativ mărunte. Trage pentru visurile tale. Devino ON!

ON înseamnă un impuls.

ON înseamnă acțiune. Degeaba ai idei dacă nu ai acțiuni. Degeaba ai visuri dacă nu acționezi pentru ele.

ON înseamnă dinamism.

ON înseamnă mindset creativ.

ON înseamnă ordine în viață.

ON înseamnă implicare.

ON înseamnă echilibru.

ON înseamnă că ești tot mai aproape de viața pe care o vrei.

Devino ON! În momentele de lene, procrastinare, apatie, proiectează butonul verde ON și treci la acțiune! Din câte știu, ai o singură viață, irepetabilă. E responsabilitatea ta să ți-o faci mai bună, să ai grijă de tine, să evoluezi, să te împlinești.

Te aștept în comunitatea Motivasion, să fii ON.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Hai în comunitatea Motivasion! Peste 22.000 de membri înscriși deja.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

ON!

Citește mai mult