Politica de retur

Politica de retur

Potrivit legislației europene în vigoare, orice client poate returna un produs, indiferent de motiv, în cel mult 14 zile de la data recepționării lui. Nu e nevoie de nicio justificare a acestei decizii.

Orice retur se va lua în calcul doar dacă se încadrează în perioada amintită, iar cererea de retur se face obligatoriu pe email, la contact@motivasion.ro

Cum procedăm?

După ce am primit cererea, vom trimite în cel mai scurt timp un curier la tine, să ridice produsul sau produsele ce urmează a fi returnate. Costul de transport va fi suportat de client în acest caz, el urmând a fi scăzut din suma rambursată. De asemenea, întrucât comercializăm cărți, echipa va verifica cu atenție fiecare carte și, în cazul în care aceasta prezintă urme de uzură, vom decide să rambursăm doar parțial comanda, deoarece nu vom putea repune cartea sau cărțile în vânzare. Suma finală ce urmează a fi restituită va fi comunicată pe email clientului.

În cazul în care oferta a inclus și cadouri, acestea vor fi restituite împreună cu restul comenzii. În cazul în care nu se poate, din diverse motive, returna cadoul, cererea de retur nu va fi luată în considerare.

NU se rambursează:

  • produsele digitale
  • costul de transport

Restituim suma agreată de comun acord într-un cont IBAN, în cel mult 30 de zile din momentul soluționării returului. Aceste detalii se vor stabili via email, la contact@motivasion.ro