Schimbă-ți viața. Nu de luna viitoare. Nu de mâine. De acum.

Schimbă-ți viața. Nu de luna viitoare. Nu de mâine. De acum.

Cu cât amâni lucrurile (procrastinezi, ca să folosesc un termen la modă), cu atât dai cu piciorul la viața pe care ai putea să o ai. Și pe care, crede-mă pe cuvânt, o meriți din plin. Ai un potențial fantastic pe care nu-l folosești din X sau Y motive. Aștepți coordonate perfecte, sau mai degrabă vrei să-ți pice ceva din cer, când în realitate știi că fără muncă multă nu vei face nimic valoros și trainic. Viața nu e despre talent și obiective atinse ușor, nu e despre succes care vine peste noapte, nu e despre câștiguri la jocuri de noroc sau conjuncturi miraculoase. Nu. Viața e despre visuri, acțiune, muncă, sudoare, durere, învățare, încercare, încăpățânare, foame (de autodepășire), curiozitate, perseverare. Viața e despre responsabilitate. Și ești un om responsabil deplin pentru viața ta și felul în care o ai. Îmi permit, cu umilință, să te provoc: schimbă-ți viața. Nu de luna viitoare. Nu de mâine. De acum.

Am pus laolaltă sute de ore de muncă, plus tot ce am învățat și trăit pe pielea mea, într-o provocare care se cheamă Dieta Perfectă. E mai mult decât o carte despre slăbit sănătos – acolo ai și informații despre sănătate, motivație, echilibru psihic. Toate sunt ușor de parcurs și îți oferă doza zilnică de impuls ca să-ți schimbi viața în (mai) bine. Mereu e loc de mai bine. Nu ajunge la 60-70-80 de ani, privind peste umăr în spate la un trecut plin de regrete. Felul în care trăiești acum, felul în care ai grijă de tine, felul în care investești în dezvoltarea ta personală și te depășești zi de zi va duce la o viață trăită cu sens, valoare, bucurie, recunoștință. Și știu că vrei asta, dar te pierzi între iluzii și scuze.

Să nu uit: e nebunie în perioada asta, că la Dieta Perfectă oferim cadou bestsellerul O carte care te învață cum să ai grijă de tine, precum și transport gratuit. Iar prețul final e de numai 39 de lei. Pentru două cărți noi, da. Găsești oferta în SHOP, ceva mai jos.

PS: am ales poza pentru a simboliza transformarea. Este ultimul stadiu în transformarea unui fluture superb (imago). El doar ce a ieșit din faza inertă de pupă.

Citești Motivasion și poți investi în dezvoltarea ta! La orice comandă de minimum 100 de lei primești CADOU cartea Adio, zahăr! (dacă nu o ai deja într-un pachet), în valoare de 45 lei. Te bucuri, de asemenea, și de Transport Gratuit.

Hai în comunitatea Motivasion! Peste 22.000 de membri înscriși deja.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

ON!

Citește mai mult

ON

ON

Înainte să discutăm despre conceptul ON, îți spun că am dat drumul înscrierii în comunitate – găsești modulul ceva mai jos – sunt deja peste

Citește tot »